Camilla (39) gikk ned 19 kilo med W8 Solution – på under et halvt år

Da W8 Solution annonserte etter testpersoner i 2019, var Camilla Midtdal (39) fra Fjellhamar, en av de første som meldte seg. Camilla lever som mødre flest, et ganske hektisk liv, hvor store deler av uka handler om å balansere tidsbruken mellom jobb, familie og egne interesser.

Camilla (39) Lørenskog

Camilla har tidligere vært håndballspiller, trent på treningsstudio og vært forholdsvis aktiv i hverdagen over mange år med 3 barn og en Gordon Setter i hus, men ting har likevel endret seg.

«Da jeg fikk mulighet til å være testperson for W8 Solution, tenkte jeg at jeg ikke har noe å tape. I de senere årene har jeg hatt en relativt sittestillende jobb og aktivitetsnivået ellers handler mye om å følge opp barna på alle deres aktiviteter. I tillegg til andre familiære og huslige gjøremål, så har har ikke blitt mye tid til å prioritere seg selv».

Til tross for høyt aktivitetsnivå og mange lange turer med familiens Gordon Setter, så begynte vekten å nærme seg nivået da Camilla var høygravid sist.
«Det var mao. på tide å ta noen grep, og siden hverdagen fortsatt var like hektisk passet det veldig fint å teste ut W8 Solution – et produkt man skal kunne gå ned i vekt uten å måtte snu livet opp/ned. Det var nesten for godt til å være sant, så det måtte jo bare proves ut!».

Prøv W8 Solution nå – med vektgaranti. Pengene tilbake om du ikke går ned!

Kiloene raste av, og Camilla ble supermotivert til å fortsette

«Jeg gikk raskt ned i vekt. Allerede etter to uker var 3 kilo borte, og jeg ble superglad og inspirert til å fortsette. Når ferien kom noen uker senere, var nesten 6 kilo borte. Det kunne jo ikke passet bedre».

Under ferien fortsatte Camilla å bruke W8 Solution, og til tross for flere uker i feriemodus, holdt vekten seg stabil.

«Etter drøye 3 måneder var jeg nesten 10 kilo lettere», og det motiverte meg til å spise litt sunnere for raskest mulig nå mitt mål om å gå ned 19 kilo. Jeg bestemte meg for å kombinere W8 Solution med mat som inneholder lite karbohydrater på ukedagene».

Kroppen produserer ketoner når den ikke får tilført karbohydrater, og det er nettopp det som skjer under inntak av lavkarbo mat. Kroppen kommer i det man kaller for Ketose, og tærer på fettcellene i stedet. W8 Solution inneholder ketoner.

«Jeg valgte en mer energibegrenset variant, et noe sunnere lavkarbo kosthold bestående av grønnsaker, salat, kylling mm. Jeg styrte for det meste unna «tradisjonell lavkarbo» som mye fett, ost og egg etc. På den måten kunne familien også ofte spise det samme. Men i helgene koste jeg meg som jeg alltid har gjort, med god mat og vin, og snacks, for W8 Solution hjalp meg likevel med å spise mindre».

«Det var utrolig deilig å kunne spise hva man ville egentlig, og fortsatt se vekten gå nedover».

«Etter at jeg justerte kostholdet fortsatte kiloene å prelle av meg, Rett før jul i fjor viste vekta at jeg hadde gått ned 19.5 kilo på under et halvt år, og jeg var superfornøyd med resultatet, og målet var nådd».

Et varig resultat kommer ikke helt av seg selv

«Nå i vinter har ikke hverdagen endret seg så mye, den er fortsatt hektisk. Jeg forsøker å leve litt sunnere under hverdagen, og samtidig får jeg mosjon ved å gå daglige kveldsturer med Leo, vår Gordon Setter. Jeg koser meg fortsatt masse, for jeg har verken planer eller ønske om å legge om livsstilen. Uten W8 Solution hadde jeg aldri kommet hit, og jeg tar derfor én dose hver ettermiddag for å slippe å føle på søtsuget om kvelden».

 «W8 Solution har vært den perfekte løsningen for meg – å tillate å kose seg når jeg vil – uten å få dårlig samvittighet. Og da gikk det så utrolig mye lettere! Aldri har min vei til lavere vekt vært enklere i hvert fall. Tenk det å kunne spise så å si hva du vil, og likevel gå ned i vekt! Det er jo en drøm. Energinivået har selvfølgelig også tatt seg opp. W8 Solution har virkelig hjulpet meg til en varig positiv endring, uten å måtte snu opp/ned på livet».

W8 Solution inneholder anbefalte mengder av vitamin C som bidrar til normal energiomsetning samt reduserer tretthet og utmattelse. Det er også gunstig for immunsystemet og blodkarenes funksjon, og ved lavt inntak av karbohydrater.

Camilla anbefaler alle som ønsker å gå ned i vekt å prøve W8 Solution:
Hvis du ønsker å gå ned i vekt, uten å måtte snu opp ned på det livet du har i dag, ja – da bør du virkelig prøve W8 Solution

«Jeg har naturligvis anbefalt W8 til flere av mine venner, og alle har så langt bare hatt positive resultater, både med og uten kostholdsendring. Faktisk så har noen av mine venner blitt helt hekta på å ha nok W8 Solution i hus :-)», avslutter Camilla.